21 maart 2018

Ik heb weer een nieuw patroon online staanDeze keer heb ik een patroon uitgeschreven voor een sleutelhoesje. Mijn sleutels zitten altijd aan een ring, los in mijn zak. Van een vriendin kreeg ik een hoesje met rits om mijn sleutels in te doen. Nog dezelfde dag, was het hoesje kapot, de rits was stuk. 

Mijn sleutels zaten vervolgens aan het hoesje los in mijn zak. Vond het maar niks, en dacht hoe kan ik dit oplossen. Toen kwam ik op dit idee. Waarom niet zelf een hoesje maken? Ben gelijk aan de slag gegaan, en een hoesje met hondje gehaakt.

Tijdens mijn verjaardag, begin januari, zag het bezoek mijn hoesje liggen. De bestellingen vlogen me gelijk om de oren. Iedereen super enthousiast om het hoesje. Vandaar dat ik dan ook dit patroon met jullie wil delen. Hopelijk hebben jullie er net zoveel plezier van als ik dat heb. 


13 opmerkingen:

 1. Wat een schatje! Dankjewel dat je het wilt delen, ik zal het op mijn Pinterestbord "sleutelhangers" zetten, deze leukerd komt vast nog eens van pas :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig sleutelhoesje en fijn om dan geen sleutels meer los in je zak te hebben. Met dit leuke hondje is het ook makkelijker om een sleutel terug te vinden.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die is leuk!!!
  Dankjewel voor het delen :)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die is leuk!!!
  Dankjewel voor het delen :)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Silvia, we zijn allemaal heel enthousiast over de traktatie die wij, de klasgenoten en juffen van je zoon, mochten ontvangen! Het mooie gehaakte hondje met de winegum sleutels. Thanks! Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moet dat hoofd ook opgevuld worden ik lees hier namelijk niks over gr gery mol kok

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Pour ma part, je préfère acheter des dofus kamas sur https://www.mmoah.fr/kamas-dofus

  BeantwoordenVerwijderen